SALİHLİ KAYMAKAMI SAĞLAM'DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kaymakam Sağlam Polis Haftası münasebetiyle mesaj yayınladı.

SALİHLİ KAYMAKAMI SAĞLAM'DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kaymakam SAĞLAM'ın Polis Haftası mesajı;

Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir

Köklü bir geçmişe, birikime ve tecrübeye sahip Türk Polis Teşkilatı kuruluşundan bugüne milletimizin sevgisini, güvenini ve halkın takdirini kazanmıştır.

Dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 179. Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı şükranla ve içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ailece sağlık ve huzur dolu, uzun ömürler diliyorum.