MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR FERDİ ZEYREK'TEN SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA TOPLANTI

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR FERDİ ZEYREK'TEN SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA TOPLANTI
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mimar Ferdi Zeyrek, projelerini anlatmak ve Salihli’nin nabzını tutmak amacıyla Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir toplantı düzenledi.
Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP’nin Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu, CHP Salihli ilçe başkanı Enver Akgün, Salihli’deki meslek odalarının başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Salihli TSO Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, seçilecek olan belediye başkanından beklentileri ile ilgili kısa bir takdim konuşması yaptıktan sonra, Mimar Ferdi Zeyrek projeleri hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Seçilmesi halinde halkla iç içe ve ortak akılla bir yönetim anlayışı benimseyeceğini anlatan Zeyrek, yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandırdı.
İbrahim Yüksel, CHP Manisa Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ve Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu’ya yaptıkları bilgilendirme için teşekkür edip, yapılacak seçimde başarılar diledi.