ŞEHRİM BENİM EVİM MANİSA PROJESİ BİLGİ YARIŞMASI SALİHLİ İLÇE FİNALİ YAPILDI.

Öğrencilerin Ege Bölgesi, Manisa ilimizi ve ilçelerini tanımaları, milli tarihimizi, milli kültürümüzü kavramaları, yaşadıkları çevrenin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerin farkına varmaları, sahip çıkmaları, yarışma heyecanı içerisinde kardeşlik birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi amacıyla Şehrim Benim evim projesi Bilgi Yarışması düzenlendi. Ortaokul 7. Sınıfları arasında düzenlenen ve27 ortaokulumuzdan 135 öğrencinin katıldığı yarışma eğlenceli ve heyecanlı bir çekişmeye sahne oldu.

ŞEHRİM BENİM EVİM MANİSA PROJESİ BİLGİ YARIŞMASI SALİHLİ İLÇE FİNALİ YAPILDI.

Yarışmaya Ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, Şube Müdürü Hasan Karakuş, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen

yaptığı konuşmasında; Şehrim Benim Evim Manisa Projesinin öğrencilerin yaşadıkları bölgeyi, ili, ilçeyi tanımalarını, çevrenin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini öğrenmeleri anlamında farkındalık oluşturduğunu söyledi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yarışma sonucunda Rüştü Akbıyıkoğlu Ortaokulu birinci,

Kudret Demir Ortaokulu ikinci,

50. Yıl Ortaokulu üçüncü oldu.

Yarismaya katılan tüm öğrenci ve danışman ögretmenlerlere katılım belgeleri ile yarışma birincisi öğrencilerin ödülleri Ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen tarafından, yarışma ikincisi öğrencilerin ödülleri Şube Müdürü Hasan Karakuş tarafından, yarışma üçüncüsü öğrencilerin ödülleri Jüri Başkanı Salihli Bilim Sanat Merkezi Türkçe Öğretmeni Mustafa Berat Durgut tarafından takdim edildi.

Yarışma birincisi olarak ilçemizi bölge finali yarışmalarında temsil edecek olan Rüştü Akbıyıkoğlu Ortaokulu öğrencilerine başarılar dileriz.