CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI.

Manisa protokolü, Manisa Valisi Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Manisa Öğretmenevi’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş, daire müdürleri, şehit yakını ve gaziler, sivil toplum kuruluşları katıldı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL MEMLEKETİNDE  BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI.

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak, "Allah vatanımızın, milletimizin birlik ve dirliğini bozmasın. Göreve geldiğimiz yaklaşık 10 gün oldu. Bundan sonraki 5 yıl süreyle şeffaf adil ve ulaşılabilir bir belediyeciliği inşallah yaşatmak adına yola çıktık. Umarım 5 yıl boyunca sizlerle birlikte bu desturda hareket edeceğiz ve Manisa’mızı hak ettiği değere kavuşturacağız" dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ise "Gün oldu bu bayramlaşma törenlerine il başkanımla birlikte iki kişi geldik. Gün oldu 2 ilçe başkanım da yanımızda 4 kişi geldik. Gün oldu aday olduk, 17 belediyeden büyükşehir dahil hiçbirini kazanamadık. Gün oldu 4 belediyemiz oldu. Gün oldu 7 kişilik bir gruptaydık. Bugün buraya milletimizin teveccühüyle, Manisa’nın teveccühüyle 15 belediye başkanımla, 63 belediye meclis üyesi arkadaşımla ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüyle birlikte bu bayramlaşmaya katılmanın kıvancı içindeyim. Tüm Manisalılara teşekkür ediyorum.